Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι φωτιές… φέρνουν φωτιές!

Φωτιά έχουν πάρει οι τιμές γης στην Ανατολική Αττική και η απαίτηση για οικιστική επέκταση γίνεται όλο και πιο πιεστική.

Τη λύση, μόνον μια φωτιά θα μπορούσε να δώσει, όπερ και εγένετο, κατά διαβολική σύμπτωση, μία μόλις ημέρα μετά την ψήφιση στη Βουλή του νόμου Σουφλιά για το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, εκτός από την προστασία και τη φύλαξη (που ούτως ή άλλως είναι ελλιπείς!), πρέπει να κοπεί και η όρεξη στους εμπρηστές, Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη σωστή διαχείριση και την απαγόρευση της εκτός σχεδίου δόμησης. Ειδικά για τον Υμηττό, η απομάκρυνση κάθε είδους δραστηριοτήτων από το βουνό και η ανακήρυξη του σε εθνικό δρυμό, είναι πλέον επιτακτική.

26 Ιουνίου 2008

1 σχόλιο:

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Παλαιού Φαλήρου είπε...

Mpravo pou ftiaxate to istologio! Valte omws kai ena mail, opou mporoume na sas vriskoume. Episis steilte mia eidopoiisi stis alles topikes tou SYRIZA wste na sas sumperilavoun sta links tous...

* kai mia kai den exete akoma mail, na rwtisw pws katw ap tous syndesmoys sas, emfanizetai ena meros tis teleutaias dimosieusis tou istologiou?